salatka z karczochami  

Składniki:
- młoda kalarepa 1 szt.
- szpinak młody 1 garść
- rukola 1 garść
- pomidorki koktajlowe 6 szt.
- papryka świeża czerwona ½ szt.
- pieczarki świeże 3 szt.
- ser typu feta 100g
- karczochy w oleju 150g
- sól, sok z cytryny do smaku
- sos czosnkowy „Tarsmak”


Wykonanie:
Szpinak i rukolę wymieszać i wyłożyć na dno miseczek. Dodać obraną i pokrojoną w cienkie plasterki kalarepę, w paseczki paprykę i na połówki pomidorki. Dodać również pokrojone w plasterki pieczarki, w kostkę ser i pokrojone w cząstki karczochy. Tak przygotowane sałatki skropić sokiem z cytryny, olejem z karczochów i polać sosem czosnkowym „Tarsmak”.


Smacznego!

krewetki w curry  

Składniki:
- krewetki tygrysie: 300g
- olej słonecznikowy: 3 łyżki
- kurkuma: 1 łyżeczka
- imbir: 1/2 łyżeczki
- gałka muszkatołowa: 1/2 łyżeczki
- czosnek: 2 ząbki
- sos piri-piri firmy Tarsmak: 1 łyżeczka
- mleczko kokosowe 150ml
- sos sojowy: 1/2 łyżeczki
- sól do smaku


Wykonanie:
Na patalnię wlać olej, dodać kurkumę, imbir, gałkę, i wyciśniety czosnek. Całość chwilę podsmażyć, dodać sos piri-piri, obrane z pancerza krewetki i wszystko wymieszać. Wlać mleczko kokosowe, dodać sos sojowy, sól do smaku i krótką chwilę poddusić mieszając.
Podawać z ryżem lub białym pieczywem.


Smacznego!

sakiewki z lososia  

Ingredients:


- smoked salmon
- cottage cheese
- parsley
- onion
- chives
- Tarsmak cheese sauce


Preparation:
Chop up the onion and parsley. Place the chopped ingredients and the cottage cheese in the middle of salmon slices and pour over the Tarsmak cheese sauce. Scald chives and use it to tie the fish slices in the shape of pouches. You can also use a chopped, hard-boiled egg instead of cottage cheese.


Enjoy your meal!

przekaski z wedlin  

Ingredients:


- bread, e.g. pumpernickel
- cottage cheese
- natural yoghurt
- smoked ham
- thin smoked pork sausage
- rocket
- salt and black pepper
- Tarsmak mustard paprika sauce


Preparation:
Mix the yoghurt with the cottage cheese, season with salt and black pepper. Spread slices of bread with the mixture and cut each slice in four. Top with the rolled up ham, a piece of pork sausage and rocket, then pour over the Tarsmak mustard paprika sauce.


Enjoy your meal!
roladki po florencku  

Ingredients:


- 2 x 130g chicken breast
- 2 tbsp. frozen spinach, chopped
- 2 slices cheese, gouda type
- 2 slices canned ham
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp. oil
- 150ml white wine, dry
- Tarsmak cheese sauce
- salt, black pepper to season


Preparation:
Pound the chicken breasts with a meat tenderizer, season with salt and black pepper. Defrost the spinach, mix it with the crashed garlic and spread over the fillets. Top each fillet with the slice of cheese and ham, then roll tightly. Fasten together with toothpicks and fry in oil on both sides until golden in colour. Pour the wine and simmer covered with a lid for 8-10 minutes. Cut ready rolls in thick slices, arrange the meat on a plate and top with the Tarsmak cheese sauce. Serve with white rice or potato puree.


Enjoy your meal!